HTML

Autóhitel, autó hitel

Igényelhető új és használt autó vásárlására egyaránt akár tulajdonostól, akár kereskedéstől szeretnének vásárolni. Az autó a vásárlás időpontjától az Ön tulajdonába kerül, míg az autóhitel összegét havonta törlesztő részletekben kell kiegyenlíteni.

Partnerek

2010.01.22. 12:35 Autó hitel

Autóhitelt is biztosít a Cardif

A piacon az ACE European Group Limited Magyarországról való kivonulása után is maradt munkanélküliségi-biztosítás (Napi, 2009. december 8.). A Magyarországon 2003 óta működő Cardif Biztosítókat nem kedvetlenítette el az erre a termékre szakosodott versenytárs kivonulása. Kállay Benjámin vezérigazgató tájékoztatása szerint a főként lakossági hitelek mellé kínált élet-, rokkantság-, betegség- és munkanélküliség-biztosítást eddig több mint 500 ezer ügyfél vette igénybe a Cardif biztosítótól, ezen belül kétszázezer ügyfél jelenleg is biztosítva van munkanélküliség esetére is. A Cardif jelenleg egyedüliként kínál a magyar piacon autóhitel-fedezeti biztosítást, míg a jelzáloghitelek, áruhitelek, valamint hitelkártyák hitelfedezeti biztosításában piaci részesedése meghatározó: a teljes lakossági hitelpiac több mint 50 százaléka mögött megtalálható valamilyen Cardif-termék.

Szólj hozzá!

Címkék: autóhitel autó hitel cardif


A bejegyzés trackback címe:

https://autohitelek.blog.hu/api/trackback/id/tr831687347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása